Ruokailu ei ole vain ilmapiirin, hyvän ruoan ja palvelun summa – se on paljon enemmän. Se on ihastuttava, yllättävä elämys, josta jää vahvat muistot niin siitä nauttijoille kuin sen toteuttajillekin.

Meille tärkeitä johtoajatuksia ovat sesongin mukaiset puhtaat ja tuoreet raaka-aineet mahdollisimman läheltä, annosten maku ja selkeys, sekä ammattitaidon tukema rento, ystävällinen palvelu sekä se, että asiakkaamme poistuvat myös kylläisinä.

Kuuntelemme, joustamme, kehitämme ja palvelemme asiakkaitamme parhaan ammattitaitomme mukaan.

Tervetuloa nauttimaan!

Pöytävaraukset
02 8222 750
goto@ravintolagoto.fi

Avoinna

TI - PE Lounas 11 - 14, Ala Carte 16 - 21:00
LA 12 - 21:00
 
Ennen sulkemisaikaa saapuneet asiakkaat palvelemme loppuun saakka.

Setsi's Bar avoinna aina Gotonkin ollessa auki, lisäksi arkipäivien väliajat ja pe & la vähintään klo 23:30 asti!

Ruoka

 

 

Alkuun
Kampasimpukka&Parsa
Tilliä, pikkelikurkkua,pikkelipunasipulia
12,00 €
Parsakeitto&Fenkolisalaatti
10,00 €
Etanat "Hollandaise"
12,00 €
Härkätataki
Bravas, korianteria, chiliä
12,00 €
Scallop&Asparagus
Dill, pckled cucumber and red onion
12,00 €
Asparagus soup&Fennel salad
10,00 €
Escargots Hollandaise
12,00 €
Beef tataki
Bravas, chili, coriander
12,00 €
Alkuun
Paistettua lohta
Parsaa, fenkoli-hummerivaahto, paahdetut perunat
25,00 €
Pääruoat
Paistettua siikaa
Parsaa, fenkoli-hummerivaahto, paahdetut perunat
28,00 €
Pihviä ja sipulia
Mureaa härän ulkofileetä (180g), Sipulia usealla eri tavalla, palsternakkaa, portviinikastike
28,00 €
Ankkaa
Portviinikastike, helmicouscous, bataattia
25,00 €
Caesar-Burger
Mureaa härän ulkofileetä, Caesarsalaattia, pikkelöityä punasipulia ja kurkkua, parmesania, ranskalaisia perunoita ja aiolia
22,90 €
Kurkkurisotto
18,00 €
Roasted salmon
Asparagus, fennel-lobster sauce, roasted potatoes
25,00 €
Roasted white fish
Asparagus, fennel-lobster sauce, roasted potatoes
28,00 €
Steak & Onion
180g beef tenderloin, onion prepared several ways, parsnip, port winw sauce
28,00 €
Duck breast
Sweet potato, pearl couscous salad, port wine sauce
25,00 €
Caesar Burger
Fillet of beef, caesar salad, pickled red onion and cucumber, parmesan, french fries & aioli
22,90 €
Cucumber risotto
18,00 €
Jälkkärit
"Mustikkapiirakka"
Mustikkafluidi, marinoitu mustikka, kauracrumble, jogurttisorbee
10,00 €
"Snickers"
Paahdettu suolapähkinä, suklaajäätelö, suklaanamelaka, kinuskia
10,00 €
"Blueberry pie"
Blueberry fluid, marinated blueberry, cookie grumble, yoghurt sorbee
10,00 €
"Snickers"
Roasted peanuts, chokolate ice cream,chokolate namelaka, caramel
10,00 €
Alkuun
Baarissa ja terassilla Ala carte lista!

Juomat

Samppanjat ja kuohuviinit 12cl 75cl

LANSON BLACK LABEL BRUT, AC Champagne, Ranska

12 65
 

BESSERAT DE BELLEFON CUVÉE DES MOINES BRUT MILLESIME 2006, AC Champagne, Ranska

  93

DOM PÉRIGNON BRUT

  220

MASCHIO DEI CAVALIERI PROSECCO DOC EXTRA DRY, Veneto, Italia

7 37
RENÉ BARBIER BRUT RESERVA, DO Cava, Espanja 6

34

FREIXENET MIA MOSCATO, Espanja.

6 34

CODORNIU CAVA SEMI SECO ECOLOGICA, Espanja

6 34

GISSELBRECHT CRÉMANT D´ALSACE BLANC DE NOIRS BRUT, Alsace, Ranska

8 40

ALKOHOLITON LEHTIKUOHU, Jakokoski, Suomi
 
6   /   10 33

         

Valkoviinit 12cl 75cl

TINI TREBBIANO CHARDONNAY / TALON VALKOVIINI, IGT Rubicone, Italia

6 32

CHALK HILL BLUE RIESLING GEWÜRSTRAMINER, Angove, Etelä-Australia

7 37

HUNAWIHR PINOT BLANC KLEVNER RÉSERVE, AC, Alsace, Ranska

8 40

PICTON BAY SAUVIGNON BLANC, Marlborough, Uusi-Seelanti

8,7 45

SPINDLER LINDENHOF WEISSBURGUNDER TROCKEN, Pfalz, Saksa

8,7 45

WEINGUT FRANK RIESLING, Niederösterreich, Itävalta

8,7 45

GRÜNER VELTLINER KAMPTAILER TERASSEN, Kamptal, Itävalta

8,7 47

CHABLIS LES VENERABLES VIELLES VIGNES, Ac Chablis, Ranska

  52

SANCERRE LES CAVES DES PERRIÈRES, AOP Sancerre, Loire, Ranska

  58

 

   

 

   
     

 

Punaviinit 16cl 75cl

TINI NERO D'AVOLA, IGT Terre Siciliane, Italia

7 32

ANTARES CARMENÈRE, D.O. Valle Central, Chile

8,50 38

VIA FIRENZE CHIANTI RISERVA, Chianti Riserva DOCG, Italia

9,90 42

MARQUÉS DE CÀCERES EXCELLENS CUVÉE ESPECIAL, DOCa Rioja, Espanja

9,90 42

SALENTEIN BARREL SELECTION MALBEC, Valle de Uco, Mendoza, Argentiina

11 45

ROCCA GRANDE PASSOLO ROSSO SALENTO, Angelo Rocca, IGT Puglia, Italia

11 45

LES QUARTZ CÔTES-DU-RHÔNE, Le Clos du Caillou, Rhone, Ranska

12 50

CESARI AMARONE BOSAN, DOC Amarone della Valpolicella, Veneto, Italia

  85

 

   

 

   

 

   

 

   
     

 

Roseeviinit 12cl 1/1

MARQUÉS DE CÁCERES EXCELLENS ROSÉ, DOCa Rioja, Espanja

8 40
 
Makeat 4cl / 8cl 1/1

BEERENAUSLESE CUVEE EXQUISIT

5 / 10  

 

   

 

   
 
Sherryt ja portviinit 8cl  

GRAHAM'S LATE BOTTLED VINTAGE PORT

8,5  

KROHN 10yo TAWNY PORT

10  

 

   

 

Team Goto

Pienenä poikana perheemme juhlahetkiin kuuluivat harvakseltaan vierailut Kissan kellarissa, jossa me lapset rakastimme leivitettyä possunleikettä ranskalaisilla.

Ensimmäisen ikioman ravintolakokemuksen minulle tarjosi silloinen Nokikana tarjoamalla kaikki a la carte -annokset puoleen hintaan alle 12-vuotiaille. Siispä vedimme parhaan kaverini kanssa juhlapaidat päälle, kokosimme säästömme ja istuimme kahdestaan nurkkapöytään ja illastimme kolmen ruokalajin kokonaisuuden.

Olen koko ikäni rakastanut hyvää ruokaa, palvelua ja uusia elämyksiä sekä sitä, että joku onnistuu säväyttämään minua. Ennen kaikkea olen kuitenkin aina nauttinut siitä, että saan itse luoda elämyksiä muille ihmisille. Ravintolatyö on luonnossani.

Olen aina haaveillut omasta ravintolasta. Rohkeus lähteä toteuttamaan omaa visiotani on vain puuttunut. Nyt 40 ikävuoden lähestyessä tiedän tämän sisimmässäni: olen kartuttanut oikeanlaista kokemusta ja osaamista, jonka pystyn muuttamaan unohtumattomaksi palvelukokemukseksi ja jonka avulla selviän myös liiketoimintaan liittyvistä haasteista. Olen vihdoinkin valmis ottamaan tämän askeleen.

Olen saanut loistavan tiimin rakentamaan yhteistä unelmaamme. Jaamme saman intohimon hyvään ruokaan, asiakaspalveluun ja tiimityöskentelyyn. Joukkue on täynnä innostusta, kokemusta ja ammattitaitoa. Lähestymme edessä olevaa  urakkaa kuitenkin nöyrin mielin.

Kun pukeuduin vuosien tauon jälkeen tarjoilijan perinteiseen asuun (mustat nahkakengät, mustat housut, musta pitkä essu, valkoinen paita, musta liivi ja solmio tai solmuke), tunsin heti herääväni uudella tavalla henkiin.

Olen nyt gotona.

Rami Kurki

Ravintoloitsija

  • Markus - Mesu

    Moro! Itestään piti joku pieni värssy kirjottaa ni here we go! Markus Niemi 24v uusikaupunki. Päätös lähteä opiskelemaan ravintola-alaa oli jo pienestä saakka selvä koska sukulaisistani löytyy paljon kokkeja, joten keittiöissä on pyöritty jo ihan natiaisena. Kokin työstä tykkään koska päivät eivät ikinä ole samanlaisia ja pääset koko ajan telemään käsillä työtä. Työssäni arvostan puhtaita ja tuoreita raaka-aineita. Töiden ulkopuolella aika menee perheen kanssa puuhaillessa,perheeseen kuuluu puolivuotias Ilona prinsessa sekä avopuoliso Ida :)

  • Katariina - hovimestari

    Katariina, kavereiden kesken ihan vaan Kata!

    Rauhallinen ja iisi persoona, jolta kyllä aito hymykin irtoaa kohtuu helpolla.

    Gotosta mut bongaa salin ja baarin puolelta touhuamasta. Baaritiskillä (ihan sama kummalla puolella) erilaiset drinkit ovat lähellä sydäntä ja niitä myös suurella innolla haluan oppia tekemään aina vain enemmän. Suosikeista suurin on tietysti Hemingwayn lempijuoma erilaisilla twisteillä, joita tarjoillaan tottakai myös Gotossa!

    Työn ulkopuolella mun ajan täyttää ystävät, lemmikit ja vauhdikkaat harrastukset! Myös eri ravintoloiden ja kahviloiden penkkien kuluttaminen kuuluu mulla ihan jokaviikkoiseen arkeen. Näin ollen osaan arvostaa erilaisia, hienoja mestoja ja iloista, ihanaa asiakaspalvelua. Tähän pyrin myös itse ja se yllämainittu hymy irtoaa juurikin näistä aidoista, iloisista ihmisistä! :)

Tilat

Ravintola Goto sijaitsee tunnelmallisen Vanhan Rauman ytimessä, torin laidalla. Ravintolasalin isoista ikkunoista on näkymä sekä torille että Kuninkaankadulle.

Ravintolasalin tunnelma on rauhallinen ja kotoinen. Tila on kunnostettu perinteitä kunnioittaen ja osittain näkyvissä onkin 1800-luvun hirsitalon rakenteita.

Rennon tyylikäs baarimme nostaa sinut arjen yläpuolelle. Tarjolla on laaja, laadukas valikoima juomia läheltä ja kaukaa. Baarimestarimme suosituslistalta löytyy oiva juova jokaiseen makuun ja tilanteeseen. 

Torin puoleinen osa ravintolasalista on erotettavissa mukavaksi, n. 20-30 hengen kabinetiksi, jossa voit viettää juhlaa tai pitää kokousta omassa rauhassa. Tilassa on moderni esitystekniikka ja pöydät voidaan järjestellä tarpeidesi mukaan.

Sisäpihan terassilla pääset suoraan Vanhan Rauman ytimeen. Tunnelmallisten puurakennusten ympäröimällä terassilla nautit kylmiä juomia rennosti ja mukavassa seurassa. Terassillakin voit herkutella keittiömme antimilla.

Ajankohtaista

  • Lauantailounas & Vappu!

    Lauantaisin kolmen ruokalajin lounasmenu 29€ klo 12-15 ala cartelistan lisäksi!

    30.4.2018 Vapun kunniaksi vapaavalintainen kolmen ruokalajin illallinen Ala Cartelistalta 45e! Auki olemme klo 16-21!
     

    Goton Vappulounas 1.5.2018

    Kattaukset 12.00 & 15.00
    Alkuruokabuffet
    Parsa-perunasalaatti
    Lohigubbrörä
    Tataki
    Tabbouleh
    Tzatsiki
    Pekoni-caesarsalaatti
    Sokerisuolattu lohi, avocado creme
    Päärynä-briesalaatti

    Pääruokavaihtoehdot (tarjoiltuna)
    Paistettua lohta, rapuhollandaisekastike, perunapyree, parsaa

    Härän ulkofilettä, pippurikastike, pikkelöityä sipulia, palsternakkaa, paahdetut perunat

    Jälkiruokapöytä

    New York Cheesecake
    Suklaakakku
    Marinoituja hedelmiä
    Kahvi / tee

    36€/hlö.

    Lapset 4-12v. puoleen hintaan.
    Alle 4v. ilmaiseksi
    Lapsille myös ranskalaisia,nakkeja,lihapullia
    Ja jälkkäriksi jäätelöä

  • Gotolla todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat

    Suomen Yritysvaliot Oy teki Rauman alueella laajamittaisen haastattelututkimuksen, joka ajoittui 22.08.2016 ja 19.01.2017
    väliselle ajalle.

    - Tutkimuksessa selvitettiin raumalaisten yritysten asiakastyytyväisyystasoa useilta eri toimialoilta.

    - Tutkimuksessa haastateltiin 320 Rauman kunnan alueella asuvaa kuluttajaa.

    - Haastateltu kohderyhmä oli sattumanvaraisesti poimittu ikäestimaatilla 20-67-vuotiaat raumalaiset
    - Kaikki haastattelut toteutettiin henkilökohtaisesti puhelimitse.

    Haastattelutilanteessa jokainen kuluttaja sai omin sanoin kertoa, että missä Rauman kunnan alueella sijaitsevissa yrityksissä
    hän oli asioinut viimeisen vuoden aikana. Eli haastattelupäivästä yksi vuosi taaksepäin. Tämän jälkeen hän sai arvostella
    jokaisen itse nimeämänsä yrityksen, asteikolla 1-5 (1= huonoin, 5= paras arvosana), kuvastamaan kokonaisvaltaista
    tyytyväisyyttä henkilökohtaisen asiointikokemuksensa pohjalta, aina kuhunkin itse nimeämäänsä yritykseen.
    Esimerkiksi kysyimme jokaiselta kuluttajalta, että missä ravintoloissa hän on viimeisen vuoden aikana asioinut Raumalla.
    Kuluttaja sai tämän jälkeen nimetä kaikki ne omalla paikkakunnallaan sijaitsevat ravintolat, joissa hän oli ollut asiakkaana, ja
    tämän jälkeen hän sai arvostella jokaisen ravintolan, joista omaa asiointikokemusta oli kertynyt.
    Kirjasimme annetut arvosanat ylös ja tutkimuksen valmistuttua laskimme jokaiselle nimetylle yritykselle omien asiakkaiden
    antamien arvosanojen keskiarvon.
    Yritys, jonka omat asiakkaat ovat arvostaneet omalla paikkakunnalla korkealle, ja jonka kokonaistyytyväisyysarvosanojen
    keskiarvo ylittää sertifiointirajamme 3,60, on oikeutettu Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaattiin.
    Kyseessä on siis oman asiakaskunnan myöntämä tunnustus yritykselle, jonka he ovat itse nostaneet esille tutkimuksessa
    positiivisella tavalla. Asiakkaat pääsevät näin palkitsemaan yrityksen, joka on antanut heille paljon asiointitilanteissa ja
    Suomen Yritysvaliot Oy puolueettomana tutkimuslaitoksena yhdessä yrityksen omien asiakkaiden kanssa tuo viestin ja
    tunnustuksen esille Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaatin avulla.
    Vaikka kyseessä onkin ennen kaikkea omia asiakkaita suuresti ilahduttava tunnustus, on se myös palkinto ja tunnustus
    yritykselle ja koko työyhteisölle siitä pitkäjänteisestä työstä, mitä asiakkaiden eteen on tehty.

  • Goto PINTXO-Kisan voittoon Tuomariston sekä yleisön suosikkina

    ONNITTELUT TUOMARISTON VALITSEMALLE RAUMALAISELLE VOITTAJALLE: Ravintola Goto!

    Raumalla tuomaristo valitsi yksimielisesti voittajaksi Ravintola Goton Karitsaslaideri -annoksen. Annos sai suuret pisteet jo ulkonäöllään ja ravintolan keittiömestarin tarinalla annoksen synnystä. Pitkään haudutettu ylikypsä karitsa toimi hienosti yhteen itsetehdyn aiolin kanssa. Tuomariston mukaan se oli täydellinen kympin annos!

    Tuomaristo arvosteli annoksissa kolmea asiaa: makua, ulkonäköä ja innovatiivisuutta. Tehtävä oli todella vaikea, koska annokset olivat niin erilaisia ja selkeästi pitkään suunniteltuja. Tuomaristona toimivat Rotisseur Touko Setälä, Noormarkun Klubin asiakkuuspäällikkö Maitre Restaurateut Tiina Rajala ja WinNovan hotelli- ja ravintolan-alan koulutuksen lehtori Ben Schrey.

     

Yhteystiedot

KUNINKAANKATU 17, VANHA RAUMA

Pöytävaraukset
02 8222 750
goto@ravintolagoto.fi

Avoinna

TI - PE Lounas 11 - 14, Ala Carte 16 - 21:00
LA 12 - 21:00
 
Ennen sulkemisaikaa saapuneet asiakkaat palvelemme loppuun saakka.

Setsi's Bar avoinna aina Gotonkin ollessa auki, lisäksi arkipäivien väliajat ja pe & la vähintään klo 23:30 asti!